Elke zondagochtend is er oppasdienst voor de baby's, dreumesen en peuters van de Burgwalkerk, in de grote zaal. Hier worden ze verwelkomd door de oppassers en krijgen de kinderen een grote stikker opgeplakt met hun naam er op. Achter in deze zaal is een speelhoek gemaakt waar ze kunnen kleuren, puzzelen, lezen, op een schoolbordje kleuren of andere spelletjes doen.

Er is een poppenhoekje, keukentje met aanrecht en gasfornuis, Duplo waar al heel wat huizen van gebouwd zijn, autootjes die al heel wat kilometers hebben gemaakt en nog veel ander leuk speelgoed.

Omdat de ruimte groot is kunnen de kinderen door heel de ruimte fietsen of met de loopwagen 'racen'. Voor de ouders die hun baby's in een kinderwagen brengen is er voldoende ruimte om die te plaatsen in de zaal en is er voor de oppassers ruimte genoeg om een rondje met ze te lopen en eventueel in slaap te wiegen.

In de damestoiletten is een verschoonplaats voor kleine kinderen gecreëerd. Het grote kussen op de grond wordt vaak gebruikt als voorleesplek en met de cd's kunnen de kinderen lekker meezingen. Tijdens de oppasochtend worden de kinderen bij elkaar geroepen en wordt er een Bijbelverhaal verteld.

Agenda

Kerkdiensten

Activiteiten